Ontspanning en relaxatie:

Relax Kids

Kinderen krijgen vandaag ontzettend veel prikkels te verwerken. Er wordt veel van hen verwacht. Relax Kidslessen zorgen ervoor dat kinderen leren ontspannen in een drukke maatschappij. Hun zelfvertrouwen zal groeien, ze leren hun gevoel te vertrouwen en ze gaan van binnenuit “shinen”.

Relax Kids legt de focus op creativiteit en speelse beleving, meer dan op het beoefenen van perfect uitgevoerde yogaposes. Plezier staat voorop tijdens het aanleren van de basics van yoga. Het gebeurt spontaan, luchtig en aanmoedigend.

Relax Kids houdt tevens het lichaam soepel, verbetert de motoriek en brengt hierdoor ook een gezonde nachtrust. Bij een les mag elk kind echt zichzelf zijn. Elk kind is uniek. Elk kind is goed zoals het is. Relax Kids is een vrijetijdsbesteding waarbij competitie en prestatiegerichtheid niet aan de orde zijn.

Een les bestaat uit een aantal onderdelen, zoals: opwarming, yogahoudingen, ademspel, meditatie/visualisatie, massage, tekenen, zingen, dansen en yogaspelletjes. Deze worden per thema uitgewerkt. Ter afronding volgt er een kort evaluatiemomentje. Een les duurt een uur.

Relax Kids verbetert:

  • concentratie
  • focus
  • creativiteit
  • verbeelding
  • eigenwaarde en zelfrespect
  • zelfbewustzijn
  • gevoel van innerlijke rust
  • positiviteit
  • zelfvertrouwen
  • gezondheid en welzijn

De lessen gaan door in de Bierbeekstraat 55 - 3052 Blanden telkens op woensdag van 17.00 u. tot 18.00 u. en op woensdag van 18.15 u. tot 19.15 u. 

De Relax Kidslessen wordt gegeven in een klein groepje van maximaal 6 kinderen en richt zich op 6- tot 12-jarigen. Via de contactpagina kunt u uw vragen stellen en uw kind inschrijven.

De eerste reeks van het volgende schooljaar 2023-2024 bestaat uit twaalf sessies (20 september tot en met 13 december) en kost € 144.

Je betaalt per les € 12. Voor een 2de kind van het gezin krijgt u 10% korting.

Reeks 2: na de kerstvakantie tot aan de paasvakantie: € 108 (geen les op 6 maart)

Reeks 3: na de paasvakantie tot aan de zomervakantie: € 72 (tot en met 5 juni, geen les op 8 mei)

 

Er zijn geen Relax Kidslessen tijdens schoolvakanties of op wettelijke feestdagen.

 

Indien er een plekje vrij is, kan je een enkele les bijwonen. Je betaalt dan per les. Aarzel dus niet om me toch te contacteren bij interesse. 

In een WhatsApp-groepje wordt de startdatum meegegeven en verloopt de verdere communicatie.

 

Door de groeiende vraag naar coaching zullen er vanaf het schooljaar 2025 geen relax kidslessen meer gegeven worden.

Namasté

Hilde