Voor wie?

Mijn doelgroep zijn alle kinderen en jongeren van 6 tot en met 17 jaar en hun ouders die begeleiding zoeken voor belemmeringen op sociaal- emotioneel vlak: kinderen/jongeren die bang zijn om fouten te maken, situaties vermijden of negatief denken, piekeren, moeite hebben met zelfwaardering en zelfvertrouwen, verlegen of onzeker zijn, moeite hebben om met hun gevoelens om te gaan. 

Eigenlijk is het een programma voor ALLE kinderen/jongeren, omdat ze "life skills" aangereikt krijgen waar ze hun hele leven baat bij hebben. Een fantastisch programma dat aan de slag gaat met zowel lichaam als met gedachtes en gedrag.

Kinderen die last hebben van angsten, piekeren, neerslachtigheid of een fixed mindset, kan ik helpen. Ik zorg ervoor dat ze weer:

  • weerbaarder worden
  • emotioneel veerkrachtig zijn
  • hun angsten de baas worden
  • zelfvertrouwen opbouwen en versterken
  • hun emoties kunnen regelen
  • positief in het leven staan
  • hun eigen identiteit ontwikkelen en zelfwaardering leren hebben.

... met het vriendenprogramma! Dit programma is erkend door het Nederlands Jeugd Instituut en The World Health Organisation. Het is oorspronkelijk in Australië ontwikkeld onder de naam: Friends Resilience Programme. Dit was in nauwe samenwerking met wetenschapper en onderzoeker kinderpsychologie: Dr. Paula Barrett.

Ik leer kinderen en jongeren vaardigheden om lastige situaties de baas te kunnen, waardoor ze zich weerbaar en trots voelen. Ik leer kinderen en jongeren over hun gevoelens praten, lichaamsseintjes, ontspannen, helpende gedachten en jezelf belonen.

Neem gerust contact op om tijdens een telefonische intake het probleem voor te leggen. Samen kunnen we dan bepalen of je aan het juiste adres bent bij mij.

Contacteer me

Je neemt met mij telefonisch contact op via
0486 34 80 43 of je mailt me op shine.kindercoachpraktijk@gmail.com (tijdens de schooluren ben ik niet bereikbaar, spreek een bericht in en ik bel je terug).

We bespreken kort je hulpvraag.

Samen kunnen we dan bepalen of je aan het juiste adres bent bij mij.
We maken dan een afspraak voor een intakegesprek met de ouder(s).